Keyword

Upotrebom sadržaja objavljenog na portalu carecutool.com automatski prihvatate aktuelna Pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. carecutool.com omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa aktuelnim Pravilima korišćenja.
Portal carecutool.com zadržava pravo izmene Pravila korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena.
Sva prava zadržana. Sadržaj portala www.carecutool.com ne sme se prenositi u bilo kom obliku bez prethodnog odobrenja.

Autorska prava

Portal carecutool.com ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, vizuelne, audio i druge materijale, baze podataka), stoga se neovlašćeno korišćenje bilo kod dela sajta smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Preuzeti sadržaji koji se nalaze na portalu su postavljeni u najboljoj nameri i u skladu sa pravilima deljenja sadražaja sa označenim izvorom, odnosno vlasnikom autorskog prava nad preuzetim sadržajem.

Linkovi na druge web stranice

Portal carecutool.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koji su objavljeni u dobroj nameri. Pored sopstvenog sadržaja, na portalu carecutool.com postoje tekstovi i informacije drugih medija koji su preneti u najboljoj nameri sa linkom ka izvoru. Online magazin www.carecutool.com se ne smatra odgovorim za sadržaje izvan svog portala, kao ni za štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izjava o odricanju odgovornosti

Portal carecutool.com ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu zbog pristupa ovim web-stranicama, nemogućnosti pristupa ovim web-stranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze.
Svi tekstovi i članci na portalu carecutool.com su postavljeni u smislu dobrovoljnih saveta. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. Ni jedan deo portala carecutool.com ne podrazumeva nikakvu garanciju, niti obavezu, tako da autori ne prihvataju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primenom sadržanih informacija.

Politika privatnosti

Portal carecutool.com štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da dobijaju obaveštenja o novostima na portalu.
Portal carecutool.com zadržava pravo izmene Politike privatnosti u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posledice nastale iz takvih promena. Svaka promena u Politici privatnosti biće objavljena na ovoj web stranici.

Zaštita podataka

Portal carecutool.com štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da ih carecutool.com obaveštava o novostima.

Komentari posetilaca

carecutool.com zadržava pravo neobjavljivanja komentara posetilaca ukoliko su oni uvredljivi ili u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Posetiocima je strogo zabranjeno: objavljivanje, slanje i razmena poruka koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone (uvredljive, vulgarane, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, kao i poruka koje su štetne na bilo koji drugi način)objavljivanje, slanje i razmena podatka za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažni, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicimalažno predstavljanjeobjavljivanje, slanje i razmena tekstova koji su zaštićeni autorskim pravomobjavljivanje, slanje i razmena neželjenih podatka korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmanesvesno objavljivanje, slanje i razmena poruka koje sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opremeprikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

 

Keyword
Category
Country
Price From
Price To
Go to top